-->

Beställningar hit och dit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick hem lite grejer jag beställt nu, blan annat en Body Scrub och Tender Care Protecting Balm Coconut. Har redan en likadan protecting balm sedan tidigare, fast med Cherry, men blev tvungen att beställa en till när den fanns i coconut. Body scruben har jag däremot aldrig provat märket på tidigare, hoppas den är bra! Så det här  gjorde ju iallafall eftermiddagen lite bättre med tanke på hur den började.
 
Satt alltså igår kväll och tittade på klänning inför skolavslutning mm. Har redan en klänning klar, men visar den någon annan gång. Så igår hittade jag den andra klänningen och tänkte jag skulle beställa den och ett par supersnygga klackar till idag. Men vad händer? Jo, skorna är HELT SLUT i storleken jag skulle ha. Av det jag läste på recensionerna så var de små i storleken och jag har vanligtvis 38, och nu var 39 helt slutsålt. Fanns dock både 38 och 40 kvar, känns som att 38 nog är förlitet och 40 låter jättestort. Men jag har iallafall beställt hem både ett par 38:or och ett par 40. Får prova och hoppas att jag kan ha något av dem. Skulle kännas väldigt surt att bli tvungen att skicka tillbaka båda två. Det var ju däremot ganska givet att dom skulle ta slut fort när de bara kostade 139 kr på Nelly. Klänningen borde iallafall passa.  

Kommentarer
Kommentera inlägget här:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Annie Häggblom, är 17 år och kommer från Ljusdal. Läser mitt andra år på ekonomiprogrammet och gillar att fotografera och träna likaväl som att gå ut och roa mig.