-->

Lördagsmorgon

 
Började morgonen med att göra dom här goda bananpannkakorna igen, blev lite stressigt sist när jag gjorde dom så passade på nu. Till frukosten fortsatte jag också att läsa Safe Haven, har inte läst klart Fifty Shades än men ska genom skolan läsa en engelsk bok. 
Har sett en hel del av filmerna som är baserade på Nicholas Sparks filmer, men har aldrig läst någon av böckerna. Filmerna har jag tyckt är jättebra så tänkte att då passar det bra att prova en av böckerna också. Safe Haven i sig är en utav filmerna jag inte hunnit sett än, har däremot inte blivit av än. Kanske tur det för nu kan jag ju istället läsa boken och se filmen efter det. 
Ska an läsa en bok och se filmen  tycker jag att det är lite roligare om man läser boken först. Brukar inte bli av att jag läser boken om jag redan sett filmen. 
 
 
Och eftersom att jag nu sagt att jag tycker dom här bananpannkakorna är så goda tänkte jag att jag kan ta och berätta vad de innehåller också. So here we go..
 
Bananpannkakor
1 Banan
1 Ägg
Kanel

Allt man gör är att blanda ägget och bananen med mixer eller liknande, tillsätt kanel efter behag och stek sedan i kokosfett eller margarin. 
Jättegott att ha lite bär till, själv har jag haft hallon och blåbär. 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Annie Häggblom, är 17 år och kommer från Ljusdal. Läser mitt andra år på ekonomiprogrammet och gillar att fotografera och träna likaväl som att gå ut och roa mig.