-->

Privatjuridik och fifty shades

Satte mig med privatjuridiken när jag kom hem. Det är nog en hel del jag har att läsa på inför provet som kommer sen, det har däremot blivit framflyttat, skönt. 
Ska nog hinna lära mig det här ändå, hoppas jag iallafall. Vill man så går det, och hur mycket bättre känns det inte att lyckas med ett prov istället för att få ett betyg man blir halvnöjd med?
 
 
Ska även ta att läsa vidare i Femtio nyanser av frihet. Läste de två första böckerna i våras/somras och tycker de är jättebra. Längtar tills det blir film av dem! 
Men ialllafall så kom jag av mig en sväng efter andra boken, tog något annat emellan. Kan tycka att det blir lite mycket med alla på en gång, brukar bli roligare att läsa om man varierar lite. Så nu har jag kommit in i sista boken och tycker den är lika bra som de två första. Hoppas bara inte att filmen blir så bra som jag hoppats på, ska bli så himla kul att se den sen!
 
Senare ikväll ska jag iväg och träna Grit Strenght, ska bli jättekul efter uppehållet över jul! Känns som om det var evigheter sedan! 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Annie Häggblom, är 17 år och kommer från Ljusdal. Läser mitt andra år på ekonomiprogrammet och gillar att fotografera och träna likaväl som att gå ut och roa mig.